TERUG NAAR BLOG

25 JAAR DYADIS

16/11/2019

We hadden een informeel, gezellig familiefeest in gedachten om onze 25ste verjaardag te vieren en dat is helemaal gelukt! Het werd een hoogst gezellig weerzien van onze vrijwilligers, gebruikers, gastgezinnen, sympathisanten, de hele Dyadis ploeg, en uiteraard van onze vele honden…

De locatie in het Koloniënpaleis van Tervuren was perfect, het weer was zonnig: men kon binnen of buiten gaan babbelen en de honden konden naar believen het park in om een frisse neus te nemen.
Een overheerlijke, enorme taart was de bekroning van de dag!

Vele van onze gastgezinnen zagen hun ‘oude’ hond terug. Andere trachtten dan weer al hun honden tegelijk op één foto te krijgen, wat toch wel een lastige klus bleek te zijn. Eén van onze gastgezinnen had zelfs een fotoalbum gemaakt van al haar Dyadis-honden van toen ze nog puppy’s waren om die te kunnen tonen aan hun nieuwe baasjes.
Ons verjaardagsfeest is dus een groot succes geworden! Het luidt het jubileumjaar in van 25 jaar Dyadis met een daverende afsluiting in 2020 tijdens de officiële overhandigingsceremonie van een nieuwe lichting Dyadis honden!

Jubileum Dyadis(1)
Jubileum Dyadis(2)
Jubileu Dyadis(3