TERUG NAAR BLOG

GESLAAGDE EDITIE VAN DE JAARLIJKSE WANDELING IN SOLWASTER!

23/04/2017

Al voor de 16e keer werd het evenement georganiseerd door de vrijwilligers van de gemeente Solwaster. Naar goede gewoonte wandelden we een mooi uitgestippeld parcours en werden we nadien verwend met lekkers.

Madeleine Arnoud, stichtster van Dyadis, woont in Solwaster. De bewoners van de gemeente willen graag de organisatie steunen door het organiseren van een wandeling. Het is een gezellig samenzijn van de Dyadisvrienden. Vrijwilligers, gastgezinnen, gebruikers van een assistentiehond en sympathisanten zijn ieder jaar van de partij.

Er is een parcours uitgestippeld voor wandelingen van 4km, 6km en 11km. De kortste wandeling is rolstoelvriendelijk. De andere wandelingen nemen je mee tussen de bossen en talloze idyllische brugjes over het water. Dankzij speciale zitjes die gedragen worden door enkele vrijwilligers, kunnen rolstoelgebruikers ook aan deze wandeling deelnemen.

Niet alleen baasjes, maar ook honden kunnen hier hun hart ophalen. We vertrekken in groep. Alle aanwezige honden kunnen samen spelen, want honden mogen onaangelijnd in het bos wandelen.

Solwaster (Jalhay), Afrit 9 van de E42 Verviers-Francorchamps- Sankt Vith.

Solwaster 2017 Dyadis
Solwaster 2017 Dyadis
Solwaster 2017 Dyadis